Brands

WEBDANES Group A/S driver en lang række succesfulde webshops. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige brands, som drives af WEBDANES Group A/S:


WEBdanes.dk

WEBdanes.dk er den første webshop og blev starten på det, der i dag er WEBDANES Group A/S. WEBdanes blev startet helt tilbage i år 2003, og er vokset stabilt siden. WEBdanes er en af de førende webshops i Danmark indenfor salg af gaming udstyr og relaterede produkter.


CoolerKit

CoolerKit.dk blev opkøbt af WEBDANES Group A/S i 2010. CoolerKit er den førende udbyder af vandkølingsprodukter og andet køling, støjdæmpning og modding tilbehør i Norden. CoolerKit er tilgængelig i Danmark, Sverige, Norge, Finland og en europæisk webshop.


Geekunit.dk

Geekunit.dk er en ny webshop startet af WEBDANES Group A/S i 2015, som har fokus på salg af gaming udstyr, gadgets, samlerobjekter og hele livsstilen omkring gaming og eSport. Visionen med Geekunit er, at blive Danmarks bedste webshop for gamere og entusiaster inden for gadgets og hobby. Som officiel forhandler af de største brands er Geekunit en stærk spiller i WEBDANES Group A/S.


Techhaus.dk

Techhaus.dk er en webshop som blev overtaget af WEBDANES Group A/S i 2017. På Techhaus.dk findes et kæmpe udvalg af computere, hardware og elektronik til skarpe priser.